Home » blog » Daten op een latere leeftijd

Daten op een latere leeftijd

Je bent mooier en verstandiger dan tien jaar geleden, en energieker dan je over tien jaar zult zijn. Daten op een latere leeftijd  heeft alleen maar voordelen. Zou je denken. Er is één nadeel, waardoor je date meteen op de vlucht kan slaan. En helaas, daar heb je geen invloed op.

Veel singles beginnen op een latere leeftijd serieus na te denken over hoe nu verder. Ze verlangen naar meer vastigheid. In de vriendenkring ontstaan meer stellen, samenwonen is eerder regel dan uitzondering en… er worden al baby’s geboren. Grote kans dat je een kinderwens ontwikkelt.  En is die wens er eenmaal, dan voelt het gauw aan als: ‘hoe eerder, hoe beter’.

Een kinderwens is in het algemeen een dealbreaker of een dealmaker. Single met kinderwens combineert niet met single zonder kinderwens.  De singles die het niet weten, vormen voor beide categorieën een risico. Wie een ouder iemand  date, doet er dan ook goed aan zo snel mogelijk te bepalen of er wel/geen kinderwens is.

Alles dat nodig is om over jou te weten, zet je op je dating profiel. Zo ook een aanwezige of afwezige kinderwens, een verlangen om samen te wonen en de droom van een vaste relatie. Flierefluiters klikken door. Heb je minder reacties? Geeft eigenlijk niks: je hebt maar 1 ware liefde nodig.