Home » blog

Pak jij het internet date wel goed aan?

 

Menig mannelijke internetdater is al blij wanneer hij eindelijk eens wat reacties krijgt van vrouwen. Iets wat er met regelmaat toe leidt dat er net iets te veel belang gehecht wordt aan het contact houden met een vrouw.

Als man dreig je daardoor nog wel eens te voorzichtig, te meegaand en te afwachtend te worden. Stuk voor stuk gedragingen die alles behalve mannelijk zijn. Gedragingen ook die je er vanzelfsprekend niet aantrekkelijker op maken bij vrouwen.

Daarbij gebruiken veel mannen het communiceren via een datingsite als een middel om een vrouw eerst wat beter te leren kennen en om een band op te bouwen met een vrouw.

Maar waarom zou je dat via een datingsite willen doen?

Want van een middagje pratend doorbrengen met een vrouw, leer je een vrouw al beter kennen dan van wekenlang mailen met haar.

De werkelijke reden achter het maar contact blijven houden via een datingsite is vaak: de angst om iets verkeerds te zeggen of te doen, waardoor het contact verloren gaat.

Echter, te langdurig contact houden via een datingsite met iemand die je leuk vindt kan leiden tot:

  • Je een beeld vormen van iemand, dat wel eens helemaal niet overeen zou kunnen komen met de werkelijkheid.
  • Gevoelens ontwikkelen voor iemand op basis van het beeld dat je jezelf gevormd hebt van deze persoon.
  • Te hoge verwachten krijgen van iemand en van de ontmoeting met deze persoon.

Dingen die allemaal kunnen leiden tot enorme teleurstellingen en pijnlijke ervaringen met het internetdaten. Waardoor je zomaar eens een afkeer zou kunnen gaan krijgen tegen het daten in het algemeen en het internetdaten is het bijzonder.

En dat zou jammer zijn. Omdat je bij het internetdaten maar een paar dingen in gedachten hoeft te houden om dit te voorkomen.

internetdating-1.jpg

Was internet daten maar zo simpel als het lijkt

De bekendste manier om andere singles te leren kennen via internet is op een datingsite. Zeker de serieuzere datingsites waarbij je moet betalen voor een abonnement, worden doorgaans bevolkt door mensen die graag andere singles willen ontmoeten en leren kennen. En dan ook graag gaan daten.

Nu zou bij jou, als je internetdaten als eens hebt geprobeerd, de vraag kunnen rijzen: "als dit zo is, als vrouwen dan zo graag daten, waarom beantwoorden ze dan zo zelden mijn berichten?"

Wanneer je een datingsite voor het eerst bekijkt zou je zeggen: Er zijn zoveel vrouwen ingeschreven die graag willen daten. Het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn om een date te krijgen met een vrouw.

En daarmee komen we direct op een punt dat menig man die internetdaten probeert op het verkeerde been zet. Want vrouwen willen dan wel heel graag daten, maar er is een overvloed aan mannen die graag met ze in contact zouden willen komen en ze uit zouden willen nodigen voor een date.

Nu hoeft jou dat zeker niet te ontmoedigen. Want er zijn altijd 2 voorwaarden waaraan je moet voldoen voordat een vrouw op een date met jou ingaat. Namelijk: ze moet je leuk vinden en ze moet voelen dat ze je kan vertrouwen.

En niet heel veel mannen voldoen aan deze twee cruciale voorwaarden met hun profiel en de berichten die ze vrouwen sturen. Want een leuke man zijn voor een vrouw, heeft niet zozeer te maken met uiterlijk, maar vooral met uitstraling. En dan met name een mannelijke uitstraling.

Met dit gegeven hebben we direct de eisen te pakken waaraan je profieltekst, je profielfoto's en de berichten die je schrijft moeten voldoen om succesvol te zijn met internet daten.